3 daags Proef Zuid-Limburg arrangement

Dit 3-daags Proef Zuid-Limburg arrangement is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijtbuffet
  • 2x een 4-gangen streekmenu
  • Koffie met Limburgse vlaai bij aankomst
  • Wandel en auto kaart omgeving
  • Diverse beschreven wandelroutes

Prijs: € 126,50 p.p. op basis van een 2 persoonskamer met aankomst in een midweek 
Prijs € 129.50 p.p. op bais van een 2 persoonskamer met aankomst in het weekend 
De prijs van dit 3 daags Proef Zuid-Limburg arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

3 daags Proef Zuid-Limburg arrangement

Op een bijzonder "Limburgs" plekje, hoog op de Vijlenberg ligt een hotel met een lange gastvrije toeristische traditie. Hier wacht u nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een gerieflijk familiehotel mag verwachten. Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken dit typisch "Limburgs" familiehotel. In het stijlvolle à la carte restaurant met open haard ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt, het gezellige voorterras en tuinterras met fraai panorama completeren het geheel.

Kom genieten in het Heuvelland van Zuid-Limburg

Vijlen is een klein en rustig dorp. In de rij van de bekende, door veel vakantiegasten opgezochte Zuid-Limburgse dorpskernen, neemt Vijlen een belangrijke plaats in. Vijlen en omgeving is het Mergelland ten voeten uit. De statige toren van de Martinuskerk torent fier en vooral hoog boven het landschap uit. Uit alle richtingen en van verre afstand is deze Vijlense Rooms Katholieke kerk zichtbaar en manifesteert zij zich als een oriëntatiepunt voor de wandelaar. De spits van de toren bereikt een hoogte van 253 meter boven Amsterdams Peil. Waar men zich in de omgeving ook bevindt, toren en kerk wijzen steeds de weg naar Vijlen.

Het hotel

Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken dit typisch 'Limburgs' familiehotel. De kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet. In het stijlvolle à la carte restaurant met open haard ervaart u met recht wat Bourgondische gastvrijheid inhoudt. Het gezellige voorterras met fraai panorama maakt het helemaal compleet. De service voor onze gasten is afgestemd op persoonlijke aandacht, respect voor uw privacy en op een gezonde en sportieve ontspanning.

8.8/10 6 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

9

Leuk hotel, nette kamer, aardig personeel en een verrassend lekker culinair arrangement!

Ria van IJzendoorn

Met partner

9

Het was erg gezellig en een warm ontvangst.Het eten heerlijk en ruim voldoende. De omgeving is prachtig en de kamer is keurig.Jammer dat er naast het hotel een graafmachine bezig was vanaf 8 uur tot 16.00 uur,maar daar kan de eigenaar en het personeel ook niets aan doen . Het zal volgend jaar wel klaar zijn dan gaan we misschien nog een keer.

R. Schuurman

Met partner

8

Een heerlijk weekend weg

G. Evers

Met partner

8

Ontvangst was zeer vriendelijk. Ontbijt en diner was super. Kamer was wat klein en sober maar schoon. We hebben er een erg fijn weekend gehad.

B.A.N. Broeders

Met partner

9

In hotel Vijlerhof tref je echte gastvrijheid. Wij willen de familie Bulles en alle medewerkers dan ook een groot compliment maken. Professioneel maar tegelijkertijd heel persoonlijk en warm. Wij hebben bijzonder genoten, bedankt!

R. Ruseler

Met partner

10

hotel was prima verzorgd. Het eten was weer erg lekker. De verzorging door het personeel erg vriendelijk en gastvrij. We komen zeker terug!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Op een bijzonder "Limburgs" plekje, hoog op de Vijlenberg ligt een hotel met een lange gastvrije toeristische traditie. Hier wacht u nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een gerieflijk familiehotel mag verwachten. Sfeer en gemoedelijkheid kenmerken dit typisch "Limburgs" familiehotel.

Faciliteiten

Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair , douche en toilet of bad en toilet , 70 % van alle badkamers zijn fonkelnieuw en pas gerenoveerd. Ook zijn in 2012 alle kamers voorzien van een flatsceen HDTVen nieuwe crown bedden. Er is een gezellig voorterras en een mooie tuin voor de hotelgasten met prachtig uitzicht over het Heuvelland van ons bergdorpje Vijlen.

Ligging

Het restaurant is gelegen in Bergdorpje Vijlen , het hoogstgelegen Bergdorpje van Nederland , ruim 280 NAP , Het Hotel ligt midden in een wandelgebied , tussen de steden Aken, Maastricht en Luik helemaal in het zuidelijkste puntje van Nederland. In de nabijheid van onder andere Vaals , hier is het hoogste punt van Nederland en het drielandenpunt !

Omgeving

De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van korte of lange wandelingen , er zijnvanuit het hotel maar liefst 6 wandelingen gratis te verkrijgen. Overal op de route liggen heerlijke gelegenheden , waar men gebruik kan maken van Limburgse specialiteiten. De omgeving van Vijlen staat bekend om zijn hoogteverschillen , waardoor Vijlen ook bekend staat als het Bergdorpje van Nederland.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjesbeoordeling.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjesbeoordeling.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjesbeoordeling.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.