Rondvaart van 2 uur door Giethoorn

Uitgebreide omschrijving

Dagelijks bieden wij rondvaarten aan. Onder begeleiding van een deskundige schipper/gids maakt u kennis met het dorp. Tijdens de rondvaart van 2 uur vaart u ook door het natuurgebied de Wieden waar u deskundige uitleg krijgt over de flora en fauna. Juist 's avonds is dit ook een aanrader de natuur is dan weer net even anders dan overdag. Eventueel is het mogelijk om de rondvaart uit te breiden met diner of kopje koffie bij ons restaurant. Dit is de dagvaart.

Prijs:
€ 12.50 p.p.
€ 7.00 per kind (3 t/m 11 jaar)

8.0/10 24 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

8

rondvaart was goed, kapitein verteld een hoop over giethoorn en de natuur erom heen. Ik adviseer als je een rondvaart wilt de 2 uur durende te nemen. En aan boord kan je wat te drinken konen voor een redelijke prijs.

Anoniem

Met partner

7

Toen we aankwamen werden we in de verkeerde boot ingedeeld..gelukkig was mijn man zo slim nog even na te vragen en konden we nog net op tijd in de goede boot instappen. De trip zelf was verder prima.

Esther Smeenge

Met partner

7

Een mooie verzorgde dag alleen jammer dat er geen melk, karnemelk bij de koffietafel zat.

Tjeerd van der Lei

Met partner

7

We vonden het erg leuk alleen waren we een beetje laat in de tijd. We hebben ons dan ook voor genomen om het volgend jaar nogmaals te doen alleen, dan in het voorseizoen of in de zomer.

R Faas

Met partner

9

uitstekende tocht met prima gids !!

GM Konings

Met partner

9

Top rondvaart gehad in Giethoorn en omringend natuurgebied, met een kundige en deskundige schipper.

Sjoukje de Haan

Met partner

8

We hebben genoten. De Canadezen vonden het prachtig. We hebben wel veel riet gezien. Iets teveel.

Dick Klok

Met partner

8

Het was heel goed verzorgd en heel gezellig en leerzaam.

Ulrich Pohlert

Met partner

8

Het was een interessante en mooie rondvaart naar het natuur gebied. Helaas hebben zeker een uur moeten wachten omdat koeien de oversteek moesten maken. Zelfs de gids heeft het nog niet eerder mee gemaakt.

Peronne den Otter

Met partner

9

Jos gaf duidelijke en interessante uitleg en was wel in voor een geintje. we hebben allemaal genoten van de tocht

Grietje van der Zee

Met partner

8

De beantwoording van mijn mailtje was snel. de gegeven informatie over rondvaart in Giethoorn klopte precies. het rondvaart bedrijf was ook goed ingelicht over onze komst. een telefoontje voordat ik daadwerkelijk boekte, vond ik niet nodig, de plannen moesten nog even besproken worden.

Willeke Brosky

Met partner

8

Snel geboekt en goed geregeld!!!

Willie van Elk

Met partner

8

Wij hebben heel erg genoten van het verblijf in Giethoorn. Het "straatje" is alsof je in een sprookje stapt. We hebben ook een boottocht gemaakt met een gids. Daar had ik iets meer van verwacht qua kennis.

Anoniem

Met partner

9

Geweldig. Het was wat koud en de organisatie had voor een kacheltje gezorgd. De schipper/bedrijfsleider was een gezellige kerel en wist een hoop te vertellen. Kortom een geslaagde middag.

Jopie Stam

Met partner

8

Zeer goed bevallen... gr Jopie Stam

Anoniem

Met partner

8

Super leuk teamuitje gehad, heerlijk gegeten, en genoten vd omgeving! Timing Uitzendteam

Anoniem

Met partner

7

We hebben een leuke vaartocht gehad door het natuurgebied. Was een leuke ervaring

Tineke Groters

Met partner

8

Het was goed georganiseerd, men wist van onze komst en er was een tafel met 4 plaatsen vrij gehouden. De tocht was mooi en de schipper vertelde over de omgeving en flora.

Jolanda Sinnema

Met partner

8

We hebben een rondvaarttocht geboekt in Giethoorn. Het was een prima tocht.
Bovendien waren we meer dan een half uur te laat en ze hebben toen een andere boot voor ons geregeld. Leuke kapitein, duidelijke uitleg.

Anoniem

Met partner

9

geslaagde tocht bij redelijk mooi weer

Anoniem

Met partner

8

Mooie tocht met een zeer vriendelijke kapitein

Ineke Pentenga-olthof

Met partner

8

Met de rondvaartboot en de schipper die ons de geschiedenis van Giethoorn vertelde was geweldig voor jong en oud en de jeugd tussen 6 en 12 jaar die dan aandachtig meer dan een uur naar je luisteren, heel goed
bedankt

Anoniem

Met partner

7

Het was prima alleen was het zeer slecht weer! Dat was jammer, maar met zon een mooie tocht.

Anoniem

Met partner

8

Mooie informatieve natuurtocht, het vertellen over het gebied is echt een meerwaarde

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Huisdieren toegestaan
  • Parkeren
  • Restaurant
  • Fietsverhuur
  • Receptie
  • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjesbeoordeling.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjesbeoordeling.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjesbeoordeling.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.