Dagje uit in Giethoorn! Solextour door de Kop

Dit dagje uit in Giethoorn is inclusief:

  • Ontvangst met koffie of thee met speculaas
  • Rondvaart van 1 uur
  • Luxe lunch met kroket* 
  • Ontvangst bij buitenactiviteiten met koffie/thee en stroopwafel
  • Uitleg solex rijden
  • Solex rit

Prijs: € 63 p.p. Minimum aantal personen is 15.

* Inhoud luxe lunch: diverse luxe broodsoorten, koffiebroodjes, divers luxe beleg, kaas en brie, kroket, melk, karnemelk, koffie, thee en jus d'orange.

Extra mogelijkheden

  • Het is om het arrangement af te sluiten met een diner, of barbecue.
  • Bij groepen boven de 30 personen vindt het solexen plaats in 2 of meerdere series, waarbij er afgewisseld wordt met eventueel andere activiteiten.
  • Een deelnemer dient altijd in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat.
  • Tijden zijn aan te passen

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Dagje uit in Giethoorn! Solextour door de Kop

Beleef een unieke dag in het prachtige Giethoorn. Een rondvaart, lunch en gezellige solextour! Gewoon een fantastisch dagje uit met familie en vrienden.

Rondvaart en toeren met de solex

  11.00 uur Aankomst bij een gezellig restaurant, waar u start met 1 kopje koffie of thee met speculaas.

  11.45 uur Een rondvaart van 1 uur onder begeleiding van een deskundige schipper/gids door de historische dorpskern en het meer 't Bovenwijde.

  12.45 uur Teruggekomen bij het restaurant staat er een luxe koffietafel voor u klaar inclusief kroket.

  14.15 uur U wandelt met uw gezelschap naar buitenactiviteiten.

  14.45 uur Onder het genot van een kopje koffie/thee met stroopwafel wordt er uitleg gegeven over de solex en de route die u gaat volgen. Aansluitend gaat u aan de hand van een route zelf op weg door ons mooie natuurgebied.

9.0/10 3 reviews

Reviews van gasten

Petra Bronkhorst

Met partner

9

Duidelijke uitleg gekregen , prachtige route. Zeer de moeite waard

Anoniem

Met partner

8

We hebben een fantastische dag gehad die goed verzorgd was.

Ria van Slooten

Met partner

10

Goedemorgen, hier een reactie over onze dag. we hadden een grandioze dag alles was even goed, het ontvangst was goed nou alles was gewoon SUPER een aanrader waard groetjes en wij geven jullie een10

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjesbeoordeling.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjesbeoordeling.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjesbeoordeling.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.