Improvisatietheater in Utrecht, Noord & Zuid Holland

Uitgebreide omschrijving

    Leuk om naar te kijken én om te doen. Als u wordt losgelaten in deze wereld van creativiteit, lol en vrijheid, blijkt iedereen vol ideeën en humor te zitten. Wees benieuwd naar wat uw medespelers neerzetten, kijk, luister, reageer en het verhaal ontvouwt zich vanzelf.

    We bouwen de workshop rustig op met speelse en vermakelijke improvisatieoefeningen. Als de fantasie is gaan stromen gaan we scènes spelen waar u met elkaar smakelijk om zult lachen. U zult ontdekken dat als u in het moment bent en in contact met elkaar, u niet meer denkt maar doet, het spelen als vanzelf gaat. * Workshop met pleziergarantie!

    In een improvisatieworkshop komen, naast plezier met elkaar maken, leerzame elementen als samenwerken, accepteren, fouten durven maken, open staan voor de ander etc. aan bod.

    In het improvisatietheater draait het om accepteren wat uw medespelers neerzetten en ingaan op elkaars ideeën. Het is fantastisch om te ontdekken dat als u vertrouwt op uw eigen en andermans creativiteit iedereen vol ideeën en humor blijkt te zitten. Als u goed naar elkaar kijkt, luistert en reageert op wat u ziet en hoort ontvouwt het verhaal zich vanzelf.

9.0/10 1 review

Reviews van gasten

Leny Rigter

Met partner

9

we hebben heel erg gelachen het was eigenlijk te kort toen we er iets beter in werden was het helaas afgelopen we vonden het allemaal erg leuk

Onze partner

Algemeen

Wij brengen theater bij u thuis of in uw bedrijf, improvisatietheater als entertainment én als trainingsmethode.

En wij bieden voor bedrijf en particulier geïmproviseerd entertainment. Altijd inspelend op het moment en wat er in de omgeving gebeurt. Improvisatietheater is het maatkostuum op het gebied van entertainment.

Faciliteiten

Wij komen bij u op locatie.

Ligging

n.v.t.

Omgeving

Wij zijn met namen actief in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland maar kunnen ook daarbuiten ingezet worden.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjes beoordeling informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjes beoordeling en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjes beoordeling maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.