Workshop schilderen op locatie

Uitgebreide omschrijving

Onder de deskundige leiding van Pien Heppener en of Ton van der Bijl bezorgen wij u en uw gezelschap, in ons landelijk gelegen atelier in Breda een onvergetelijke schilderervaring. Samen aan een doek werken of ieder voor zich, alles kan. Deze workshop abstract schilderen  is compleet verzorgt en kan op veel locaties, zoals in Brabant, Zeeland, Zuid Holland, Utrecht en Limburg, worden geboekt.

9.0/10 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

9

Erg gastvrije mensen, zeker de moeite waard! We hebben echt genoten en hebben in die korte middag onze eigen kunstwerken gemaakt. We werden ontvangen met koffie en cake, en konden later nog na borrelen, alles inclusief. Echt top!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Restaurant

Onze partner

Algemeen

Het adres voor uw schilderworkshop. Zowel realistish als abstract.

Faciliteiten

Gezellig schilderatelier metr bar. Capaciteit tot 40 personen

Ligging

Op schilderachtige locatie in Bavel bij Breda

Omgeving

Landelijk, nabij bossen en de plaats Breda

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjes beoordeling informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjes beoordeling en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjes beoordeling maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.