Spannend groepsuitje in Giethoorn - Wie is de Mol?

Wie is de mol in Giethoorn is inclusief

  • 2 Kopjes koffie of thee met gebak
  • Rondvaart van 2 uur
  • Koffietafel met kroket
  • Het spel Wie is de Mol?
  • 3-Gangendiner of barbecue (vanaf 20 personen)

  Prijs: € 89,50 p.p. bij minimaal 12 personen (minder personen in overleg mogelijk)
  Kinderen op aanvraag mogelijk (afhankelijk van leeftijd)

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Wie is de mol in Giethoorn?

U bent vast al bekend met het spel: "Wie is de Mol?" en vanaf nu kunt u dit spannende groepsuitje ook boeken in het Venetie van het Noorden, Giethoorn.

Wie is de Mol? is zowel geschikt voor in de zomermaanden als in de wintermaanden.

Ochtend programma

10.00 uur
Ontvangst in in restaurant Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en ambachtelijk appelgebak met slagroom.

11.00 uur
Een rondvaart van 2 uur door de historische dorpskern van Giethoorn, het meer ‘t Bovenwijde en het natuurgebied “De Wieden”.

Middag programma

  13.00 uur
  Bij terugkomst in ons restaurant staat er een koffietafel met kroket voor u klaar.

  14.00 uur Beleef de sensatie en spanning van het bekende tv-spel Wie is de Mol? Nu in Giethoorn. Naar aanloop van deze dag heeft een ieder al het nodige e-mail contact gehad met de Wie is de Mol organisatie. Nu kan eindelijk de zoektocht naar de Mol binnen uw gelederen beginnen.

  17.30 uur
  De ontmaskering van de Mol en de ontknoping van het spel met aansluitend de mogelijkheid alle bevindingen onder het genot van een borrel te bespreken.

  18.00 uur Een 3-Gangendiner bestaande uit:

  • Groentesoep
  • Varkenshaas met champignonroomsaus of zalmfilet uit de oven met een uitgebreid garnituur
  • Vanille ijs met vruchten en slagroom
9.0/10 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

9

Prima lokatie. Een heel goed arrangement en heel veel plezier!

Anoniem

Met partner

9

hartstikke leuk en spannend!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjes beoordeling informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjes beoordeling en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjes beoordeling maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.